Kosten Riool ontstoppen - Afvoer verstopt Amsterdam, Riool ontstoppen Amsterdam, Ontstoppingdienst Amsterdam

Ga naar de inhoud
Tarieven rioolservice


Tarief riool ontstoppen


Voor het ontstoppen van de riolering zoals toilet, gootsteen, doucheput of hemelwaterafvoer hanteren wij een starttarief van € 105,- inclusief btw en 30 minuten arbeid, voorrijkosten en inzet van materieel. Dit is exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen, parkeergelden en verbruikte materialen. U dient contant of per pin bij de monteur te betalen. Mocht er niet betaald (kunnen) worden, dan brengen wij € 21,50 administratiekosten extra in rekening.


Kosten riool stank detectie


Kosten riool stank detectie € 150

Opsporen lekkage in het rioolsysteem
O.a. bij stankoverlast door scheuren of breuken
Incl. gebruik rookapparatuur
Kosten riool camera inspectie

Kosten riool camera inspectie  € 150

Bij gebruik van een riool camera inspectie bijvoorbeeld als uw toilet, riolering regelmatig verstopt raakt, is alleen een rioolreiniging misschien niet meer voldoende. Met een riool camera inspectie kunt u uw riolering laten inspecteren. Met een camera-inspectie wordt de reden van uw herhaaldelijke rioolverstopping duidelijk. Oorzaak van herhaaldelijke rioolverstoppingen kan o.a. door verzakkingen, wortelingroei, urinesteen en scheuren.

Toeslagen

Toeslagen

Buiten de normale werkuren en tijdens het weekend en feestdagen zijn de vermelde toeslagen van toepassing.
Tussen 17:00 uur en 21:00 berekenen wij een avondtoeslag van 50% over onze tarieven en van 21:00 uur en 8:00 bereken wij een toeslag van 100%. In het weekend en/of op nationale feestdagen berekenen wij een toeslag van 100%.
Garantiebepalingen

Garantiebepalingen

Op alle door Optimaal Rioolservice ontstopte en gereinigde rioleringen is een garantietermijn van 1 maand van toepassing. Eventuele verstoppingen binnen deze termijn worden gratis door Optimaal Rioolservice verholpen mits betreffende verstoppingen niet zijn of worden veroorzaakt door breuk, verzakkingen, wortelgroei, en/of overige defecten aan de rioleringsstelsels inclusief verstoppingen veroorzaakt door onjuist gebruik of voorwerpen, obstakels en/of middelen die niet behoren te worden doorgespoeld in het riool.
Terug naar de inhoud